Корінь скорцонери додають у салати, супи, як гарнір. Його варять, тушкують, обсмажують і навіть роблять замінник кави. Вирощування його не є проблемою, просто варто врахувати деякі нюанси. Для посіву використовують тільки свіже насіння скорцонери, так як насіння скорцонери швидко втрачає схожість. Грунт - глибокий родючий, свіжий гній скорцонері категорично протипоказаний. Найкраще насіння скорцонери висівати після цибулі, помідорів, огірків, картоплі. Поливають за потребою, овоч добре переносить недовгу посуху. Насіння скорцонери добре висівати і наприкінці літа, урожай буде наступного року.

Купити насіння скорцонери, насіння огірків, томатів, насіння інших овочів та насіння квітів, можна в інтернет магазині насіння Добрий урожай.