Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Приймаємо дзвінки щодня: з 8:00–20:00
Відправка Укрпошта, Нова Пошта

0
Мій кошик

Все про вирощування рослин та урожай

  • Червоні і фіолетові овочі не менш важливі і смачні, ніж зелені. В чому з користь цієї яскравої групи?
    5 лютого 2024
  • Всім відомо, що зелені овочі — незамінна складова здорового харчування. А чим саме вони корисні? Спробуємо розкрити цю тему в кількох тезах.
    1 лютого 2024
  • Коли температура повітря прогрівається до 15 і вище градусів – настає час появи зимуючого шкідника – вишневої мухи. Доречі, час цвітіння акації за спостереженнями, співпадає з періодом вильоту дорослих імаго. Після вильоту особини вишневої мухи здійснюють кладку яєць – це вони роблять під шкіркою у плодах вишні та черешні. Одна муха здатна зробити кладку у 150 плодах!
    4 травня 2023
  • За даними компанії Сингента, кожен однорічний бур’ян на 1 м² посіву пшениці забирає біля 20 кг/га урожаю зерна, відповідно 10 бур’янів до 200 кг/га зерна. Тому знищення бур'янів — це важливий фактор для успішного вирощування овочів та інших рослин.
    30 квітня 2023
  • Якщо ви вирішили зайнятися садівництвом або вирощуванням овочів на своїй присадибній ділянці, то необхідно детально ознайомитися з характеристиками ґрунту. Краще відразу визначити, на якому типі ґрунту можна вирощувати ті або інші культури, щоб уникнути зайвих витрат часу та коштів.
    20 квітня 2023
  • Підживлення являється важливим фактором в домашньому вирощуванні розсади. Адже від якості розсади буде залежати і наш майбутній врожай.
    6 квітня 2023
  • Чорна ніжка (або гниль кореневої шийки рослин)– сама розповсюджена хвороба розсади Чорна ніжка частіше всього вражає розсаду капусти, перців, томатів та баклажанів. І, нажаль, може повністю загубити розсаду, якщо вчасно не прийняти запобіжні міри.
    28 березня 2023
  • Ходить гарбуз по городу, питається свого роду! І не дарма гарбуз вважається головою роду, адже він неймовірно корисний, містить величезну кількість вітамінів та мікроелементів, смачний та ароматний. Що ж потрібно знати про гарбузові, щоб по осені радіти багатому врожаю?
    7 березня 2023
  • Вирощування розсади – процес цікавий та захопливий, але не без неочікуваних «сюрпризів». Ми можемо зіштовхнутися з деякими поширеними проблемами, що виникають в процесі зростання розсади. Які вони і як з ними боротися?
    28 лютого 2023
  • Томати – одна з самих популярних овочевих культур в Україні. Розсаду томатів багато городників вирощують самостійно, адже її агротехніка відносно не складна, а результат у більшості випадків – радує. Розгляньмо основні моменти, які допоможуть виростити міцну, сильну розсаду помідорів.
    14 лютого 2023
  • Смачна та корисна, капуста є справжньою скарбничкою вітамінів та мінералів. А з яким нетерпінням ми завжди чекаємо салатів з хрусткої, молодої капусти! Та щоб врожай був багатим і не розчарував нас, правильно вибираємо ділянку для капустяних.
    5 лютого 2023
  • В сучасному різноманітті насіння часом дуже важко розібратися, особливо якщо це стосується такої популярної культури, як огірок. Сорт чи гібрид? Бджолозапильні чи партенокарпічні? Спробуємо розібратись разом.
    30 січня 2023
  • Баклажани давно зайняли своє почесне місце на наших столах, і, відповідно, присадибних ділянках. А, як відомо, перший крок до отримання гарного врожаю – це міцна, здорова розсада. Чи можливо її виростити вдома? Звичайно! А ми допоможемо Вам в цьому.
    20 січня 2023
  • Щоб отримати гарний врожай капусти – треба заздалегідь подбати про якісну, сильну розсаду. Розглянемо особливості вирощування розсади капусти в домашніх умовах.
    12 січня 2023
  • Ароматний, соковитий і просто дуже-дуже смачний! Це все – томат Кардинал, один із найпопулярніших сортів 20022р.
    23 грудня 2022
  • Томати, баклажани, картопля, перець – це найпопулярніші представники роду пасльонових на наших присадибних ділянках. Розглянемо особливості сівозміни для цих культур, а саме найкращі та найгірші рослини-попередники та рослини сусіди.
    14 грудня 2022
  • Про томати можна писати нескінченно. Смачні, ароматні, різноманітні за кольором, розміром та смаковими якостями. Існує безліч варіантів їх використання в кулінарії, починаючи від смачних свіжих салатів і закінчуючи сотнями рецептів консервації. Пропонуємо топ 10 сортів насіння томатів за 2022 рік від наших покупців!
    2 грудня 2022
  • Правильно вибираємо насіння овочів і зелені. Як розрахувати необхідну кількість насіння для Вашого городу? Скільки насіння в 1 грамі чи пакетику?
    23 листопада 2022
  • Білокачанна, цвітна, червонокачанна, брюссельська, брокколі, пекінська, савойська, кольрабі… Смачна та корисна, різноманітна за смаковими якостями та кулінарним застосуванням, капуста вже давно завоювала місце улюблениці на нашому столі та в раціоні. Сьогодні на присадибних ділянках можна зустріти не тільки білокачанну капусту, а і багато інших сортів та видів, а от питання зберігання різної капусти часто залишається відкритим.
    19 листопада 2022
  • Буряк та морква традиційно є фаворитами на наших присадибних ділянках. А простота у вирощуванні та висока урожайність дають змогу споживати власноруч вирощені овочі щонайменше до наступної весни. Але як правильно зберігати урожай таким чином, щоб коренеплоди були смачними та соковитими протягом усього терміну зберігання?
    11 листопада 2022
Вгору