Як підготувати врожай овочів до зберігання? Викопувати коренеплоди - буряки столові, моркву, ріпу, редьку потрібно в суху погоду. Тоді овочі краще підсохнуть, а це важливо. У цей же день або на наступний відрізають бадилля, при цьому залишають листя біля основи до 2-х см.

А ось у моркви варто обрізати бадилля глибоко, на 2-3 мм захоплювати плід і видаляти верхівкові бруньки. Це для того, щоб морква надалі не проростала. Залишати бадилля не треба, тому що воно витягує з коренеплоду корисні речовини. Потім коренеплоди залиште в холоді до тих пір, поки не перемістете їх на місце зберігання. Відразу в сховище їх не відправляють, щоб загоїлися рани, отримані при збиранні врожаю. Що стосується капусти, то у вересні на грядках ще накопичують урожай білокачанної капусти, цвітної, савойської, червонокачанної, пекінської. У цей час капуста схильна до деяких хвороб, і тому важливо стежити за листям, відразу обриваючи хворі.

У продажу насіння моркви, насіння буряків та інших овочів, насіння квітів - інтернет магазин насіння Добрий урожай.