Звичайно, нікому не спаде на думку запитувати що таке, наприклад, морква або що таке квасоля. Але артишок у нашому житті рослина не настільки звична, хоч і займає в ній поступово своє місце. Чому б артишок з ресторанних страв не перемістити на звичайний обідній стіл та ще й зі своєї грядки?
Артишок був відомий вже 5 тисяч років тому, і вже на той час він був делікатесом. Головка майбутньої квітки, що ще не розкрилася - це і є той самий унікальний "овоч". У кулінарії артишок застосовується в різних стравах, особливо відомо його поєднання з рисом - пам'ятайте, знамените італійське "різотто". Він дуже корисний, містить багато білків, вітамінів, мінеральних речовин. Коріння, суцвіття, листя – це все справжні лікарські рослини. І цю чудову новинку Ви можете виростити у себе на грядці! Нічого особливого у його вирощуванні немає. Найкращий спосіб розмноження артишоку – насінням артишоку. Як і з насіння багатьох овочів та насіння квітів, з насіння артишоку спочатку вирощують розсаду, а потім пересаджують у ґрунт. Догляд також звичайнісінький.
Купити насіння артишоку, насіння овочів та насіння квітів від найкращих виробників насіння можна в інтернет магазині насіння Добрий урожай.