Ви купили та посіяли насіння овочів незвичайного кольору – насіння жовтих, чорних, фіолетових томатів та перців, насіння білих баклажанів. Плоди вже дозрівають, але щоб визначити стиглі вони чи ще не зовсім, треба пристосуватися.

Вчимося відрізняти стиглі овочі від недозрілих. Білі баклажани та зелені помідори коли дозрівають, то стають світлішими, а ось темні овочі – чорні, фіолетові, коричневі помідори - темнішими. Також щоб визначити зрілість перців чи томатів, їх можна понюхати – тільки вже стиглі овочі мають характерний для них запах. Допоможуть у визначенні зрілості незвичайних овочів і пакетики з-під насіння цих овочів, порівняйте ваші плоди із зображеними на пакетику – готові овочі будуть схожі на зображення. Особливу увагу варто приділити баклажанам, вони не повинні перезріти, тому що баклажани, що перезріли, небезпечні, в них накопичується отруйна речовина соланін. Баклажани, які стали надто м'якими і з фіолетових перетворилися на коричневі, їсти не варто.

Купити надійне насіння овочів, насіння зелені, насіння квітів можна в інтернет магазині насіння Добрий урожай.